top of page

Toisenlaisten äitien alkava kausi tarjoaa uudenlaisen katseluelämyksen


Toisenlaiset äidit -sarja jatkuu uusin jaksoin Livillä klo 21 tiistaisin 19.9.2017 alkaen. Tällä kaudella sarjan some-ulottuvuus rikastuu entisestään. Toisenlaisten äitien juontaja, samettiääninen Sami Kuronen, lukee livenä iltasadun Instagramissa joka tiistai klo 20:30 juuri ennen tv-lähetyksen alkua. Jakson jälkeen ohjelman perheiden tukena toimiva Theraplay-vuorovaikutusterapeutti Leea Mattila vastailee katsojien kysymyksiin Toisenlaisten äitien Facebook-sivulla.

"Idea [iltasatuun] lähti siitä, että nyt kun ohjelma-aika on tiistai-iltaisin klo 21, niin siinä kohtaa olisi hyvä saada perheen pienimmät nukkumaan. Kokemuksesta tiedän, että se ei ole aina helppoa, ja nyt tulee Samin auttava ääni apuun", Kuronen selittää.

Sarjan neljännellä kaudella tavataan 10 erilaista odottajaa. Jokaisen tarina on ainutlaatuinen. Näemme muun muassa millaista on ristiriitaisia tunteita herättänyt raskausaika, jossa vaikeat selkäkivut rajoittavat suurperheen äidin toimintaa, toistaan odottavan äidin, jolla synnynnäinen perussairaus tuo riskejä hauraaseen raskausaikaan, sekä millaista on tulla surun keskellä äidiksi ensimmäistä kertaa, odottaa kaksosia ilman kumppania tai kun haaveena on kotisynnytys. Uudella kaudella myös tulevien isien roolit korostuvat.

Toisenlaiset äidit -sarjassa seurataan odottavia äitejä sekä heidän ensimmäisiä viikkojaan vauvan kanssa. Jokaisessa jaksossa seurataan yhden perheen matkaa raskauden loppumetreiltä pienokaisen ensi viikkoihin saakka. Sarja näyttää, ettei ole yhtä tapaa olla vanhempi. Kaikkia perheitä yhdistää uusi, jännittävä vaihe elämässä, kun perheeseen on tulossa vauva. Pienokaisia odotetaan perheissä haastavissakin elämäntilanteissa, mutta uuden elämän syntyä odotetaan kaikissa sydän täynnä rakkautta.

www.facebook.com/toisenlaisetaidit

Instagram: @vauvagram

News / Ajankohtaista

bottom of page