top of page

Suomen huutokauppakeisarin uudet jaksot Nelosella


Suomen suosituimman huutokaupan vaiherikasta ja leppoisaa menoa seurataan tänä syksynä jo seitsemättä kautta. Tällä kaudella Suomen huutokauppakeisarissa on luvassa muun muassa erikoisjakso Espanjan lämpimän auringon alta sekä hetki, jona Aki Palsanmäki tekee digiloikan. Mukana Palsanmäkien joukossa häärää tietenkin käsistään kätevä Markku Saukko, joka kunnostautuu tällä kertaa aidan pystytyksessä sekä mansikkamaalla ja yllättää myös graafikkona.

Totuttuun tapaan Aki ja Heli ostavat mielenkiintoisia esineitä myös julkisuuden henkilöiltä. Tällä kaudella aarteitaan kauppiasparille esittelevät esimerkiksi Virve Rosti, Amin Asikainen ja Salkkareiden Ulla Taalasmaana tutuksi tullut Maija-Liisa Peuhu.

Suomen huutokauppakeisarin uudet jaksot esitetään Ruudussa sekä Nelosella tiistaisin klo 21.

News / Ajankohtaista

bottom of page