Menestysformaatti Järjen jättiläinen alkaa Maikkarilla

 

Kanadalaiseen menestysformaattiin perustuva koko perheen game show Järjen jättiläinen alkaa MTV3-kanavan torstai-illoissa 14.9. klo 20. Vauhdikas ja jännittävä ohjelma tutustuttaa katsojat tarkemmin siihen, mitä on olla fiksu.

 

Ohjelmassa 28 tarkoin valittua taituria kilpailee Suomen fiksuimman ihmisen tittelistä. Heitä testataan nopeutta ja heittäytymistä vaativissa hulvattoman hauskoissa tehtävissä, jotka koettelevat kuutta älykkyyden eri lajia: musiikillista, fyysistä, sosiaalista, loogista, visuaalista ja kielellistä älykkyyttä. Tässä ohjelmassa nippelitiedolla tai korkeimmalla koulutuksella ei välttämättä pärjää. Parkkipirkko, kotiäiti tai huippukirurgi – kuka vain voi voittaa.

 

Järjen jättiläisen jokaisessa jaksossa neljä eritaustaista kilpailijaa mittelee finaalipaikasta studioyleisön edessä. Kauden finaalijaksossa kamppailee kahdeksan parhaiten menestynyttä kilpailijaa, joista yksi nimetään Suomen fiksuimmaksi ihmiseksi. Tittelistä kilvoittelevat muun muassa loogisesti älykäs oopperalaulaja, tanssipukuja ompeleva levyseppähitsaaja, Mensan testeissä pärjännyt toimistosihteeri, kamppailulajeissa menestynyt sairaanhoitaja sekä Salsa-tanssin Pohjoismaiden mestari. Erityistaitoina kilpailijat hallitsevat niin koodausta, jonglöörausta, strategiapelejä, näyttelemistä, rummunsoittoa kuin erilaisia taistelulajejakin.

 

Järjen jättiläisen juontaa Jussi Heikelä ja vierailevina tuomareina sarjassa nähdään näyttelijä Sari Siikander, humoristi Maisteri Frangén sekä Stand-up koomikko Riku Suokas.

 

Please reload

News / Ajankohtaista

Please reload

Please reload

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI