Anarkistinen uutuusohjelma Myytinräjäyttäjät alkaa Jimillä

 

Jimillä torstaina 14.9. klo 21 alkava Myytinräjäyttäjät on anarkistinen reality-sarja, jossa tiede on vain tekosyy räjäytyksille. Sarjan jokaisessa jaksossa murretaan suomalaisia myyttejä ja urbaaneja legendoja vaarallisten kokeiden myötä. Viihdesarjassa myös hoidetaan julkisuuden henkilöiden traumoja räjäytysterapialla, keksitään entistä hauskempia tapoja hoitaa arkisia askareita ja kehitellään pähkähulluja keksintöjä.

Myytinräjäyttäjät selvittää muun muassa, millainen pamaus tulee, kun 400-kiloinen kivi putoaa rekan lavalta 45 dynamiittikilon päälle, voiko moottoripyörällä ajaa hirven läpi ja ammuttiinko Ruhtinas Dolgoruki tykillä kahtia Suomen sodassa vuonna 1808.

Henkensä alttiiksi viihteen nimissä laittavat täysin itsesuojeluvaistoa vailla oleva Sara “Saara” Forsberg sekä tehostemiehet Henri “Henkka” Kiviniemi ja Sami Tammi. Sara luotsaa ohjelman pelottomat tehostemiehet kohti myyttisiä tarinoita, haastaa heidät luomaan hurjia keksintöjä ja tarjoaa julkisuuden henkilöille tiivistunnelmaista räjähdysterapiaa. Divaanille asettuvat muiden muassa Isac Elliot, Martina Aitolehti sekä Kimmo Vehviläinen.

 

Ohjelmaan voi tutustua jo ennakkoon Nelosen sivuilla.

 

 

Please reload

News / Ajankohtaista

Please reload

Please reload

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI