top of page

Suosittu Au pairit -sarja saa jatkoa - hae nyt mukaan!

Aito Median supersuosittu Au pairit -sarja on vienyt au paireja etsimään unelmiaan Lontooseen, Los Angelesiin, Australiaan Sydneyyn ja Kanadaan Vancouveriin. Onko nyt sinun vuorosi lähteä elämäsi seikkailuun? Haku uudelle kaudelle on nyt auki! Etsimme mukaan 18–30-vuotiaita nuoria aikuisia.

Jos olet 18-30-vuotias, voit olla seuraava au pair! Sarjassa seurataan mukaan valittujen elämää noin kolmen kuukauden ajan. Lähtö reissuun on lokakuussa. Matkakohde paljastetaan hakuprosessin yhteydessä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja kuva itsestäsi osoitteeseen aupairs@aitomedia.fi

Kerro hakemuksessa omin sanoin seuraavat asiat: - Nimi, ikä ja yhteystietosi - Kuka olet ja miten kuvailisit itseäsi? Entä miten ystäväsi kuvailisivat sinua? - Miksi haluat ja miksi sopisit au pairiksi? - Mitä odotat au pair -kokemukseltasi? - Oletko aiemmin ollut au pairina? Oletko asunut tai työskennellyt ulkomailla? Kuinka paljon olet matkustellut? - Millainen olisi unelmiesi isäntäperhe? Entä millaista isäntäperhettä et itsellesi toivoisi? - Millaisia tulevaisuudensuunnitelmia sinulla on? - Mikä on ollut elämäsi merkittävin kokemus, tapahtuma tai käännekohta? - Mistä asiasta olet ylpeä?

Ajokortti olisi hyvä olla, mutta voit hakea vaikka et sitä omista.

Liitä mukaan myös noin minuutin mittainen esittelyvideo itsestäsi.

News / Ajankohtaista

bottom of page