top of page

Vauhdikas game show Järjen Jättiläinen MTV3:lle ensi syksyllä!

Aito Median uutuustuotanto Järjen Jättiläinen on koko perheen vauhdikas game show, jossa etsitään Suomen fiksuinta ihmistä. Kirjaviisaudella tai ammatilla ei ole tässä pelissä merkitystä vaan nyt tutustutaan laajemmin siihen, mitä on olla fiksu. Kuka tahansa voi voittaa!

Järjen Jättiläinen nähdään MTV3-kanavalla syyskuussa 2017. Ohjelman juontaa tunnettu radiopersoona Jussi Heikelä ja se kuvataan elokuussa viikoilla 32-33.

Järjen Jättiläisen jokaisessa jaksossa neljä kilpailijaa kamppailee finaalipaikasta studioyleisön edessä, erilaista älykkyyttä ja nokkeluutta vaativissa, hulvattoman hauskoissa tehtävissä.

Ohjelmassa kilpailijoiden älykkyyttä haastetaan kuudessa eri kategoriassa: musiikki, fyysinen tehtävä, sosiaalinen äly, looginen päättely, visuaalisuus ja kieli.

Järjen Jättiläinen perustuu Canada’s smartest person – formaattiin, joka on ollut kotimaassaan jättimenestys. Formaatti perustuu teoriaan moniälykkyydestä, jonka mukaan älyä ei mitata ainoastaan älykkyysosamäärällä tai nippelitiedolla.

Haku ohjelmaan on nyt käynnissä! Hakemuksen pääset täyttämään täältä https://www.mtv.fi/jarjenjattilainen

News / Ajankohtaista

bottom of page