top of page

Uuden Napakympin juontaa Janne Kataja - apujoukoissa Lenni-Kalle Taipale ja Niina Lahtinen!

Syyskuussa Nelosella alkavan Napakympin juontaa näyttelijä ja koomikko Janne Kataja. Napakymppiin kuuluu juontajan lisäksi toki myös tunnelmaa nostattava pianisti. Pianon taakse täysin uudistuneessa ohjelmassa istuutuu pianistivirtuoosi Lenni-Kalle Taipale.

Jannen ja Lenni-Kallen lisäksi ohjelmassa nähdään näyttelijä ja koomikko Niina Lahtinen, joka omalta osaltaan auttaa Herra ja Neiti X:iä ehkä heidän elämänsä tärkeimmän valinnan teossa.

Janne Kataja ottaa uuden pestinsä innolla ja tarmolla vastaan. Nyt kun ollaan elämän isojen asioiden äärellä.

"Vaikka tehdään viihdettä, niin samalla ollaan elämän isojen asioiden äärellä, kun jonkun elämä voi saada mullistavan käänteen. Napakymppihän on aikanaan poikinut ihan oikeita avioliittoja ja vauvoja," Kataja pohtii.

Katajalle Napakympin juontajapesti on suuri kunnianosoitus, sillä hän mainitsee legendaarisen Kari Salmelaisen yhdeksi suurimmista esikuvistaan.

"Kari on ollut idolini lapsuudesta asti. Ihailen hänen livekomiikan taitoaan ja sitä tilannetajua, jossa komiikka syntyy tilanteesta eikä juontokorteista. Aion jatkaa Napakympin alkuperäistä tapaa, eli lörpöttelen osallistujien kanssa mukavia, ja noudatan Karilta saamaani neuvoa: osallistujat ovat ne tämän ohjelman tähdet", Kataja sanoo.

Myös itse Salmelainen on antanut uudelle juontajalle siunauksensa.

"Minulle oli tärkeää tähän ohjelmaan lähtiessä, että saan Karilta hyväksyvät peukut, ja hän onkin sanonut olevansa innoissaan ja hengessä mukana," Kataja iloitsee.

Syksyllä Nelosella nähtävä Napakymppi on uudistunut viihdeshow, jossa on luvassa paljon yllätyksiä. Ohjelman peruselementit ovat kuitenkin paikoillaan: Neiti tai Herra X valitsee mieleisensä kosioehdokkaan sermin takana kysymyksiin vastaavista ehdokkaista A, B ja C.

News / Ajankohtaista

bottom of page