top of page

Kesän kunniaksi vahvoja autoja ja vahvoja tarinoita!

Kesän uutuussarjassa Paimelan autoparoni kurkistetaan värikkään perheyrityksen arkeen. Paimelan Paroni Reijo Valkama ostaa autovanhukset huonokuntoisena, mekaanikot tekevät parhaansa ja jakson lopussa nähdään, saako Paroni myytyä auton eteenpäin voitolla vai ei. Mukana yrityksen pyörityksessä häärivät myös Reijon vaimo, ”Paronitar” Janika sekä perheen 11-vuotias poika Jare.

Kymmenisen vuotta sitten Valkama oli vielä muissa hommissa. Autojen tuunaus vei kuitenkin miehen mennessään ja hän päätyi luomaan harrastuksestaan menestyksekkään yrityksen.

Minulla oli ihan rehellinenkin ammatti ennen autokauppiaaksi ryhtymistä,” leipomopäällikkönä ennen yrityksensä perustamista työskennellyt Valkama vitsailee.

Valkaman jo vakiintunut asiakaskunta saa uusia ulottuvuuksia nyt kun mies päästää katsojat seuraamaan autokauppaansa.

Kun tuotantoyhtiö otti minuun yhteyttä, ajattelin, että idea on hauska. Ohjelmassa päästään seuraamaan monipuolisesti yrityksemme toimintaa ja perheeni arkea,” Valkama sanoo.

Jokaisessa jaksossa tavataan myös julkisuudesta tuttu henkilö, jonka kanssa Paroni vääntää kauppaa tavalla tai toisella. Mukana ovat mm. Marita Taavitsainen, Antti Reini, Sinuhe Wallinheimo, Jani Wickholm ja Henri Alen.

Paimelan autoparoni 30.5 alkaen MTV3:lla klo 20.

News / Ajankohtaista

bottom of page