top of page

Aito Media vahvasti esillä Nelonen Median syysohjelmistossa - mukana sekä uutuuksia että vanhoja suo

Aito Medialla on huimat 8 tuotantoa mukana Nelonen Median vastajulkaistussa syysohjelmistossa. Syksyllä 2017 pääsemme muun muassa nauttimaan täysin uudistuneesta Gladiaattorit -viihdeshow'sta, jännittämään Arman ja Suomen rikosmysteerit -ohjelman parissa sekä seuraamaan räjähtävää meininkiä Myytinräjäyttäjät -uutussarjassa. Syksyllä nähdään myös legendaarisen Napakympin yllätyspaluu. Tulossa on myös tuoreita jaksoja suosikkisarjoista kuten Poliisit 2017 ja Kadonneen jäljillä.

Sarjauutuuksista ehkä yllättävin on laajasti rakastettu deittiohjelma Napakymppi, joka palaa ruutuun uuden tuotantokauden voimin. Kuten jo vuonna 1985 ensimmäisessä jaksossaan, myös nyt neiti tai herra X valitsee unelmakumppaninsa kolmesta kosijakandidaatista. Osallistujarekry on parhaillaan käynnissä ja ohjelma kuvataan heinäkuun lopulla.

Myös ysäriklassikko Gladiaattorit herätetään henkiin täysin uudistuneena. Heikki Paasosen juontamassa näyttävässä viihdeshow'ssa kilpailijat taistelevat gladiaattoreita vastaan erilaisissa voimaa, ketteryyttä, nopeutta ja sisua vaativissa lajeissa. Kausi huipentuu finaalijaksoon, jossa kruunataan kauden parhaat taistelijat.

Ohjelmasarjassa Arman ja Suomen rikosmysteerit Arman Alizad ja Suomen kovimmat rikostutkijat kertovat meille kymmenestä poikkeuksellisesta tapahtumasta Suomen rikoshistoriassa. Katsoja pääsee ohjeman myötä sukeltamaan outojen katoamisten, murhien, petosten ja ryöstöjen maailmaan.

Myytinräjäyttäjät on railakas sarjauutuus, jossa tiede on vain tekosyy räjäytyksille. Vaarallisten kokeiden myötä murretaan Suomalaisia myyttejä, järjestetään julkisuuden henkilöille räjäytysterapiaa, keksitään hauskempia tapoja hoitaa arkisia askareita ja kehitellään pähkähulluja keksintöjä.

Uutuuksien lisäksi syksyllä on luvassa tuoreita jaksoja vanhoista suosikeista kuten Poliiseista, Kadonneen jäljillä -sarjasta, Suomen huutokauppakeisarista, ja Toisenlaiset äidit -sarjasta.

News / Ajankohtaista

bottom of page