top of page

Huippusuosittu Kadonneen jäljillä palaa ruutuun - uutena juontajana Ellen Jokikunnas!

Katsojien rakastama Kadonneen jäljillä -ohjelma palaa uusin jaksoin syksyllä 2017. Venla-palkitun ohjelman toinen tuotantokausi nähdään Liv-kanavalla.

Uudella Kadonneen jäljillä -kaudella tiimiin liittyy ihastuttava Ellen Jokikunnas, joka ottaa pestin haltuun edelliskauden juontaneelta Anni Hautalalta.

Ellen on ottanut uuden tehtävänsä vastaan innolla ja suurin odotuksin. Häntä myös hieman jännittää, miten pitää omat tunteensa hallinnassa, kun joutuu tukemaan etsijöitä keskellä tunteiden myllerrystä ja koskettavia jälleennäkemisiä.

"Odotukseni ovat tietysti valtavat jo senkin takia, että olen fanittanut tätä ohjelmaa ihan ensimmäisestä tuotantokaudesta lähtien. Olen nyyhkinyt tätä ohjelmaa aina televisiokatsojana ja miettinyt, miten juontajat pärjäävät siellä kentällä, kun heidän pitää etsiä ja olla tukena", Ellen pohtii Nelosen haastattelussa.

Tulevalla kaudella on jälleen luvassa ikimuistoisia hetkiä ja suuria, niin ilon kuin surunkin tunteita. Tulossa on muun muassa itkuhermoja kutkutteleva jakso, jossa rohkean etsijän pitkä kaipuu päättyy Thaimaan maaseudulla. Lisäksi matkataan välimerellisiin maisemiin ja seurataan kohtalokkaita rakkaustarinoita Ellenin ja etsijöiden mukana.

Kadonneen jäljillä -ohjelmassa etsitään kadonneita rakkaita, joihin yhteys on syystä tai toisesta katkennut, tai joita etsijät eivät ole koskaan tavanneetkaan. Sarjassa nähdään erilaisia koskettavia tarinoita ja etsitään muun muassa kadonneita sisaruksia ja vanhempia ympäri maailmaa.

Sarjan ensimmäinen kausi nähtiin syksyllä 2016 Nelosella. Ohjelma voitti parhaan seuranta-realityn Kultainen Venla -palkinnon tammikuussa 2017.

Kadonneen jäljillä nähdään Livillä syksyllä 2017.

News / Ajankohtaista

bottom of page