top of page

Aito Media yhteistyöhön Soneran kanssa: Heiluta huuliasi -musaohjelmassa vain show ratkaisee!

Musiikkiviihteen mestari Marco Bjurström palaa ruutuun juontamaan Aito Median tuottamaa uutta Heiluta huuliasi -musiikkiohjelmaa. Laulutaidolla ei ole tässä kilpailussa merkitystä, pääasia ovat heiluvat huulet ja huima heittäytyminen.

Heiluta huuliasi -musiikkiohjelmassa sekä tähdet että tavikset pääsevät tulkitsemaan suosikkibiisejä. Jokaisessa ohjelman jaksossa esiintyy kaksi julkisuudesta tuttua henkilöä, jotka kilpailevat toisiaan vastaan. Huimaa heittäytymistä nähdään muun muassa näyttelijä Satu Silvolta ja hänen tyttäreltään näyttelijä Vilma Kinnuselta, urheilijakaksikko Wilson Kirwalta ja Amin Asiakaiselta, Syke-sarjan lääkärikaksikko Matti Ristiseltä ja Jarkko Niemeltä sekä Salkkareiden Jarkko Nymanilta ja Tero Tiittaselta.

Myös katsojat pääsevät osallistumaan ohjelmaan omilla esityksillään. Jokaisessa jaksossa nähdään parhaat katsojien lähettämät videot, joista vaihtuva tähtituomari palkitsee suosikkinsa. Tuomareina toimivat artistit, joiden hittibiisejä yleisövideoissa tulkitaan.

Tämän formaatin paras puoli on ehdottomasti yleisön osallistaminen ohjelman tekoon. Odotan todella paljon menestyshittien tulkintoja suoraan kotisohvien supertähdiltä – yllättäkää minut!”, kehottaa Marco Bjurström.

Heiluta huuliasi –ohjelma esitetään yksinoikeudella Sonera Viihde –palvelussa perinteisten tv-kanavien sijaan.

"On hienoa olla Soneran uudessa aluevaltauksessa mukana. Lisäksi Heiluta huuliasi on huiman hauska ohjelma tehdä. Kun laulutaidolla ei ole väliä, kilpailijamme voivat keskittyä tekemään esityksestään mahdollisimman hienon, tunteellisen ja yliampuvan shown. Luvassa on siis huimaa heittäytymistä niin studiossa kuin kotisohvillakin”, sanoo puolestaan Aito Median luova johtaja Eero Hietala.

Ohjelma esitetään Sonera Viihteessä keväällä 2017.

News / Ajankohtaista

bottom of page