top of page

Hauskat kotivideot valtaa ruudun uusin jaksoin maanantaista 16.1. alkaen!

Koko perheen suosikkisarja Hauskat kotivideot jatkuu uusin jaksoin Nelosella maanantaina 16.1. Niin aikuisia kuin lapsiakin naurattavat kotivideot tarjoilee iki-ihana Sampo Marjomaa.

Nauruhermoja kutkuttelevia kotivideoita on taas tarjolla uusien jaksojen voimin. Nyt naurua tuodaan jo heti viikon alkuun, kun jaksoja tuutataan tuoreeltaan ulos maanantaisin klo 20. Alkuviikosta nähdyn jakson pikauusinta on kuitenkin jo perinteeksi muodostuneella perjantain klo 19 ohjelmapaikalla, joten siitä on perheiden mukava startata viikonlopun vietto.

Vieraina Marjomaan Sampolla on tällä kertaa studiossa muun muassa Jannika B, Suomen Huippumalli haussa -sarjan tuomarit, Star Wars -entusiastit, Reckless Loven Olli ja monta muuta julkisuudesta tuttua kasvoa.

Hauskat kotivideot Nelosella maanantaisin klo 20, pikauusinta perjantaisin klo 19.

News / Ajankohtaista

bottom of page