top of page

Kadonneen jäljillä -ohjelma voitti Kultainen Venla -palkinnon!

Kultainen Venla -palkinnot jaettiin perjantaina 13.1. Aito Medialta kisassa oli mukana kahdessa eri kategoriassa kolme upeaa ohjelmaa. Kultainen Venla -palkinnon seurantareality-sarjassa voitti Kadonneen jäljillä -ohjelma.

Lifestyleohjelmien kategoriassa kisasi Volga 30 päivässä -sarjamme. Ville Haapasalon tähdittämässä ohjelmassa matkattiin pitkin Euroopan pisintä jokea, Volgaa. Matkallaan Ville tutustui paikallisiin ihmisiin, traditioihin ja elämäntapoihin, joita Volgan varrelta, historiallisesti merkittävältä kauppareitiltä, nykypäivänä löytyy. Ohjelma nähtiin Yle Teemalla keväällä 2016.

Seurantareality-kategoriassa kisasi kaksi tuottamaamme ohjelmaa, Au pairit Australiassa sekä Kadonneen jäljillä. Au pairien kolmannella tuotantokaudella unelmia etsittiin Australiasta. Matkaan lähti neljä seikkailunhaluista nuorta. Isabella, Henrietta, Susa ja Juho pakkasivat laukkunsa ja lähtivät koettamaan, miltä elämä toisella puolen maapalloa maistuisi. Ohjelma nähtiin Yle TV:lla keväällä 2016.

Anni Hautalan juontamassa Kadonneen jäljillä -ohjelmassa puolestaan etsittiin kadonneita rakkaita, joihin yhteys oli syystä tai toisesta katkennut. Ohjelma nähtiin Nelosella syksyllä 2016. Kadonneen jäljillä -ohjelma voitti tämän vuoden Kultainen Venla -palkinnon seurantareality-sarjassa.

News / Ajankohtaista

bottom of page