Julkkisvieraat vievät Ville Haapasalon maailmalle – Haapasalo ja kaverit Nelosella maanantaisin!

Haapasalo ja kaverit -ohjelma on yhdistelmä matkailu- ja keskusteluohjelmaa, jossa kymmenen kotimaista, julkisuudesta tuttua henkilöä vie näyttelijä Ville Haapasalon lomalle omaan suosikkikohteeseensa. Ohjelmaa päästään seuraamaan Nelosella aina maanantaisin klo 21.

 

Haapasalon matkakumppaneina nähdään muun muassa RobinTeuvo HakkarainenMichael MonroeMatti NykänenVicki RostiMikael Gabriel ja Jannika B. Julkkikset ja matkakohteet vaihtuvat jaksoittain, mutta keskustelut syvenevät. Matkakohteina nähdään muun muassa Los Angeles, Sarajevo, Pariisi ja Venetsia. Paikan ja siihen liittyvien muistojen kautta Haapasalon kaveri kertoo itselleen tärkeistä ja elämää mullistavista asioista.

 

Syvien keskustelujen lomassa tutustutaan kohteeseen ja heittäydytään tekemään välillä jotain hulluakin. Mielenkiintoisten paikkojen ja hauskan tekemisen lisäksi sarjassa päästään tutustumaan päivän julkkikseen pintaa syvemmältä.

 

Haapasalo ja kaverit Nelosella 9.1. alkaen maanantaisin klo 21

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

News / Ajankohtaista

Please reload

Please reload

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI