top of page

Aito Median vuosi 2017 tuo mahtavan ja monipuolisen kattauksen ohjelmia ruutuun!

Aito Median vuosi 2017 tarjoilee monipuolisen kattauksen kotimaista ohjelmistoa. Luvassa on tuoreita jaksoja niin Poliiseista, Suomen huutokauppakeisarista, Ville Haapasalon tähdittämästä 30 päivää -sarjasta, Hauskoista kotivideoista, Au paireista, Poliisit - kotihälytys -sarjasta, Suomen ihanimmista häistä kuin Villen keittiö 30 minuutissa -ohjelmasta. Lisäksi kevätkaudella nähdään myös muutama täysin tuore ohjelmauutuus.

Vanhojen jatkavien sarjojen lisäksi Aito Median kevätkaudella 2017 televisioruudut valloittaa Suomen Huippumalli haussa -sarja sekä Haapasalo ja kaverit -ohjelma. Molemmat ohjelmasarjat nähdään osana Nelonen Median kevätohjelmistoa. Suomen ihanimmat häät -ohjelma palaa puolestaan ruutuun uudistuneena ja sarjan toinen tuotantokausi nähdään osana MTV3:n kevätohjelmistoa.

Suomen Huippumalli haussa -sarjan uudella kaudella 12 mallikokelasta tavoittelee unelmaansa mallin urasta. Ohjelman juontajana sekä yhtenä tuomareista nähdään malli ja stailisti Maryam Razavi. Maryamin lisäksi päätöksiä tuomaripöydän takana tekevät arvostettu muotivalokuvaaja ja ex-malli Marica Rosengård sekä Suomen ehkäpä kaikkien aikojen tunnetuin miesmalli ja kauneusalan agentti Juri Silvennoinen.

Haapasalo ja kaverit -ohjelma on yhdistelmä matkailu- ja keskusteluohjelmaa, jossa kymmenen kotimaista, julkisuudesta tuttua henkilöä vie näyttelijä Ville Haapasalon lomalle omaan suosikkikohteeseensa. Haapasalon matkakumppaneina nähdään muun muassa Robin, Teuvo Hakkarainen, Michael Monroe, Matti Nykänen, Vicki Rosti, Michael Gabriel ja Jannika B.

Suomen ihanimmat häät -ohjelma uudistuu toisella tuotantokaudellaan. Juontajana jatkaa iki-ihana Tuija Pehkonen. Tällä tuotantokaudella 10 ihanan hääjuhlan joukosta voittajaparin valitsee asiantuntijaraati. Puolueettomassa raadissa vaikuttavat rakkaustohtori Emilia Vuorisalmi, hääpuvuista tunnettu muotisuunnittelija Teemu Muurimäki, ihastuttava Eevi Teittinen sekä parisuhde-bloggaaja Sami Minkkinen.

Tässä Aito Median kevään ohjelmisto ohjelmittain ja kanavittain:

Haapasalo ja kaverit Nelosella 9.1. alkaen maanantaisin klo 21

Hauskat kotivideot, uudet jaksot Nelosella 16.1. alkaen maanantaisin klo 20

Poliisit - kotihälytys, uudet jaksot Nelosella 2.2. alkaen torstaisin klo 22

Poliisit 2017, uudet jaksot Jimillä 6.2. alkaen maanantaista keskiviikkoon klo 20.30

Suomen huutokauppakeisarin uudet jaksot Nelosella maaliskuusta alkaen

Suomen Huippumalli haussa Livillä maaliskuusta alkaen

Suomen ihanimmat häät Avalla helmikuusta alkaen

Au pairit Kanadassa Yle TV2:lla keväällä

Villen keittiö 30 minuutissa Yle Teeman ja Yle Femin uudella kanavalla keväällä

Altai 30 päivässä Yle Teeman ja Yle Femin uudella kanavalla keväällä

Kuvassa: raatilaiset Teemu Muurimäki, Emilia Vuorisalmi, Eevi Teittinen, Sami Minkkinen sekä juontaja Tuija Pehkonen. Kuva: Antti Kokkola.

News / Ajankohtaista

bottom of page