top of page

Aito Medialla kolme Kultainen Venla -ehdokkuutta - voittajat selviävät 13.1.2017!

Aito Medialla on tänä vuonna kunnia olla Kultainen Venla -finalistien joukossa kolmen ohjelman voimin. Vuoden 2016 parhaat tv-ohjelmat julkistetaan Kultainen Venla -palkintogaalassa 13.1.2017

Lifestyleohjelmien kategoriassa kisaa Volga 30 päivässä -sarjamme. Ville Haapasalon tähdittämässä ohjelmassa matkattiin pitkin Euroopan pisintä jokea, Volgaa. Matkallaan Ville tutustui paikallisiin ihmisiin, traditioihin ja elämäntapoihin, joita Volgan varrelta, historiallisesti merkittävältä kauppareitiltä, nykypäivänä löytyy. Ohjelma nähtiin Yle Teemalla keväällä 2016.

Seurantareality-kategoriassa kisaa kaksi tuottamaamme ohjelmaa, Au pairit Australiassa sekä Kadonneen jäljillä. Au pairien kolmannella tuotantokaudella unelmia etsittiin Australiasta. Matkaan lähti neljä seikkailunhaluista nuorta. Isabella, Henrietta, Susa ja Juho pakkasivat laukkunsa ja lähtivät koettamaan, miltä elämä toisella puolen maapalloa maistuisi. Ohjelma nähtiin Yle TV:lla keväällä 2016. Anni Hautalan juontamassa Kadonneen jäljillä -ohjelmassa puolestaan etsittiin kadonneita rakkaita, joihin yhteys oli syystä tai toisesta katkennut. Ohjelma nähtiin Nelosella syksyllä 2016.

Täältä löydät kaikki Kultainen Venla -kisan finalistit.

News / Ajankohtaista

bottom of page