EPUT-elokuva elokuvateattereissa kautta maan 2.12. - ensi-illan yhteyteen kaksi Areena-keikkaa!

Perjantaina 2.12. ensi-iltansa saa Aito Median tuottama ja Saku Pollarin ohjaama EPUT-elokuva. Suomirockin jättiläisestä, Eppu Normaalista, kertovan elokuvan poikkeuksellinen ensi-iltanäytös nähdään elokuvateattereiden lisäksi Espoon Metro Areenalla. Ensi-iltanäytöksen päätteeksi yleisölle tarjoillaan puoliakustinen keikka Mutala-levyn hengessä.

 

Koskapa Eppujen kohdalla mikään ei ole pientä, niin ei ole myöskään 40-vuotisen uran huipentava EPUT-elokuvan ensi-iltakaan. Elokuvan ensi-iltanäytös nähdään elokuvateattereiden lisäksi Espoon Metro Areenalla keikalla täydennettynä. Lauantaina 3.12. Eput esiintyvät Areena-tunnelmissa vielä Tampereen 90-päisen Filharmonia-orkesterin kanssa.

 

EPUT-elokuvan traileri on julkaistu maanantaina 3.10. Siihen pääset tutustumaan täältä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

News / Ajankohtaista

Please reload

Please reload

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI