top of page

Subin syksyn uutuudessa tutustutaan maailmalla menestyneeseen suomalaiseen Anita Rincóniin

Amerikan Anita -sarja kertoo Anita Rincónista, 28-vuotiaasta suomalaisesta naisesta, joka luo menestyksekästä uraa USA:n kauneusmarkkinoilla. Sarjassa seurataan Anitaa ja hänen tiimiänsä, joka työskentelee New Yorkissa ja Miamissa. Ohjelmauutuus alkaa Subilla 29.9.

Anita Rincón on Suomessa kasvanut, puoliksi suomalainen nainen, joka jo lapsena tiesi olevansa erilainen ja haluavansa luoda nimestään brändin. Suomen ahdasmielinen ilmapiiri ajoi Anitan nuorena Argentiinaan, missä hän alkoi tehdä mallintöitä 16-vuotiaana. Muotimaailma teki häneen lähtemättömän vaikutuksen.

Kansainvälisen liiketalouden ja markkinointiopintojensa ohessa Tukholmassa Anita aloitti myös uran muoti- ja kauneustoimittajana. Toimittajana hän pääsi muun muassa kiertämään maailman suurimpia muotitapahtumia. Hän oivalsi, että markkinoilta puuttui tiettyjä tuotteita ja siitä alkoi Anitan matka kauneustuotteiden maailmaan. Valmistumisensa jälkeen Anita päätti lähteä luomaan uraa Yhdysvaltoihin.

Amerikan Anita -sarja kertoo unelmista ja siitä, kuinka paljon pitää olla valmis tekemään töitä päästäkseen huipulle. Anita näyttää katsojille, että unelmat on tehty toteutettaviksi.

Amerikan Anita Subilla 29.9. alkaen torstaisin klo 22.

News / Ajankohtaista

bottom of page