top of page

Aarteiden metsästäjät Suomi -ohjelma avaa unohdettujen varastojen ovet MTV3:lla 21.9. alkaen!

Uudessa Aarteiden metsästäjät Suomi -sarjassa seurataan hylättyjen varastojen huutokauppoja. Joka kuukausi kymmenet vuokravarastot jäävät lunastamatta. Hylätyt varastot huutokaupataan, mutta kukaan ei tiedä varastojen todellista arvoa. Tässä taistelussa pärjäävät vain kovimmat aarteiden metsästäjät!

Sarjan päähenkilöt ovat kokeneita huutajia, mutta varastojen sisältö yllättää myös heidät. Huutajilla on vain pari minuuttia aikaa muodostaa käsityksensä myytävän varaston sisällöstä. Kun varaston ovi avautuu, huutajat tekevät arvionsa oviaukolta katsomalla: varpaat eivät saa ulottua varaston puolelle, tavaroihin ei saa koskea eikä laatikoita avata. Laatikot saattavat kätkeä voittoisia yllätyksiä tai osoittautua arvottomiksi. Kilpailu on kovaa, mutta liikaa ei kannata maksaa.

Kun huutokauppa on ohi, pääsevät uudet omistajat penkomaan varastoaan. Suurin osa tavaroista on kokeneille huutajille tuttuja, ja he kykenevät arvioimaan niiden jälleenmyyntiarvon itse. Toisinaan laatikoista paljastuu kuitenkin harvinaisuuksia, joista huutajat haluavat asiantuntijan, kuten vanhojen arvopapereiden myymiseen erikoistuneen liikkeen, arvion. Yhtä lailla tavaroiden seasta löytyvä bensatankki saattaa viedä huutajat trial-radalle, tai vaikkapa ratsutilalle testaamaan löydetyn satulan toimivuutta.

Aarteiden metsästäjät Suomi MTV3:lla 21.9. alkaen keskiviikkoisin kello 21.

News / Ajankohtaista

bottom of page