top of page

Toisenlaiset äidit -sarjan uudet jaksot tarjoilevat ihania ja koskettavia sekä ristiriitaisia ja ras

Toisenlaiset äidit -sarja palaa uudistuneena Livin syksyyn. Kolmannen tuotantokauden jaksoissa päästään tutustumaan kahteentoista mielenkiintoiseen ja keskenään hyvin erilaiseen äitiin ja perheeseen. Ohjelman juontaa Sami Kuronen ja perheitä konsultoimassa sekä auttamassa nähdään psykologi Leea Mattila. Ohjelma alkaa Liv-kanavalla 12.9.

Toisenlaiset äidit -sarjassa seurataan äitien ja heidän perheidensä arkea raskauden loppumetreiltä aina synnytykseen ja vauvan ensimmäisiin kuukausiin saakka. Tulevalla kaudella lasta odottavat muun muassa perhe, jossa tuleva äiti on 18-vuotias ja isä vasta 16-vuotias. Mukana on myös toistensa ensimmäiset seurustelukumppanit, jotka tulivat raskaaksi pian seurustelun alettua sekä vapaaottelija, joka joutuu miettimään omaa urheilu-uraa toisen raskauden siirrettyä MM-unelmaa myöhemmäksi.

Uutena elementtinä ohjelmaan on tuotu mukaan psykologi ja vuorovaikutusterapeutti Leea Mattila, joka on erikoistunut työskentelemään vauvaperheiden kanssa. Leea tukee perheitä uuden elämäntilanteen kynnyksellä. Myös katsoja saa konkreettisia vinkkejä oman lapsiperhearjen haasteisiin Leean neuvoista.

Kolmannen kauden juontajana toimii Sami Kuronen, uusperhearkea elävä yhden tyttären vuoroviikko-isä.

Toisenlaiset äidit Livillä 12.9. alkaen maanantaisin kello 20.

News / Ajankohtaista

bottom of page