Suomen huutokauppakeisarin uusin kausi starttaa Aito Median tv-syksyn 6.9.!

Katsojien suosikkiohjelma, Suomen huutokauppakeisari, palaa ruutuun tuoreiden viidennen tuotantokauden jaksojen voimin. Uuden kauden ensimmäinen jakso nähdään 6.9. ja ohjelma tulee Neloselta aina tiistaisin kello 21.

 

Kesä Hirvaskankaan huutokaupalla on ollut vilkas ja kävijöitä on ollut enemmän kuin koskaan. Huutokauppaa on pidetty aina perjantaisin ja viikolla Aki ja Heli ovat kiertäneet ympäri Suomea etsimässä kiinnostavia tavaroita myyntiin. Markku, Hirvaskankaan MacGyver, on pitänyt huutokaupalla huolen siitä, että myyntiin tulevat tuotteet ovat saaneet tarvittaessa uuden elämän ja entistä ehomman ilmeen.

 

Tällä tuotantokaudella kiinnostavia esineitä ostetaan jälleen niin tavallisilta kansalaisilta kuin julkkiksiltakin. Kauden ensimmäisessä jaksossa Aki ja Heli käyvät kauppaa laulaja Katri Helenan kanssa.

 

Suomen huutokauppakeisari Nelosella 6.9. alkaen tiistaisin kello 21.

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

News / Ajankohtaista

Please reload

Please reload

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI