Tervetuloa rajoja rikkovalle matkalle! Jarkko ja kuuro Amerikka Yle TV1:ssa 18.5. alkaen

Yle TV1:ssa keskiviikkona 18.5. alkavassa 5-osaisessa sarjassa syntymäkuuro Jarkko Keränen matkustaa Yhdysvalloissa länsirannikon Rochesterista Washingtonin, Atlantan, Austinin ja Huntsvillen kautta San Franciscoon. Hän tapaa reissullansa menestyneitä viittomakielisiä ammattilaisia aloilta, jotka ovat Suomessa paksun lasikaton takana.

 

Millaisia haasteita Jarkko kohtaa matkallaan? Entä millaisia oivalluksia matka synnyttää ja mitä mahdollisuuksia maailmalla olisi tarjolla Jarkolle? Ohjelman peruskysymys on: jos se toimii Amerikassa, miksi se ei toimisi meillä?

 

Tavoitteena on herättää ihmiset näkemään, että maailma ei pyöri pelkkien korvien varassa. Matkallaan Jarkko tapaa muun muassa kuuron pilotin, lääkärin, NASAlla työskentelevän insinöörin, rodeoratsastajan, rekkakuskin, joogaohjaajan, ravintoloitsijan ja vapaaottelijan sekä vierailee maailman ainoassa kuurojen yliopistossa. 

 

Matkaaja Jarkko Keränen tiivistää tuntemuksensa kuvausten jälkeen seuraavasti:

 

”Halusin tehdä ohjelman ja lähteä tälle matkalle, koska tiedon jakaminen ei aina riitä ennakkoluulojen poistamiseen. Siksi on parempi, että näette itse sarjasta, miten tavallisia me kuurot ollaan. Ja matkustaminenhan on aina mukavaa!"

 

Jarkko ja kuuro Amerikka Yle TV1:ssa keskiviikkoisin 18.5. alkaen klo 20.00

Ohjelman nettisivut löydät täältä

 

 

 

 

Please reload

News / Ajankohtaista

Please reload

Please reload

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI