top of page

Aito Media ylpeänä esittää: Kadonneen jäljillä -ohjelma tuotantoon! Haku Nelosella nähtävään ohjelma

Aito Media tuottaa Kadonneen jäljillä -ohjelman. Tuoreena juontajana ohjelmassa nähdään Radio Suomipopilta ja Kielletty rakkaus -ohjelmasta tuttu Anni Hautala. Ohjelma tullaan näkemään Nelosella. Haku ohjelmaan on juuri alkanut!

Kadonneen jäljillä -ohjelmassa etsitään kadonneita rakkaita, joihin yhteys on syystä tai toisesta katkennut. Pohdinnat kadoksissa olevasta isästä, katkenneesta yhteydestä parhaaseen ystävään, puuttuvat tiedot omista sukujuurista tai menetetystä rakkaudesta eivät jätä mieltä rauhaan.

Fiilis päästä mukaan ohjelmaan on mahtava! Itse olen aikoinaan katsonut sarjaa ja itkenyt kuten suurin osa suomalaisista. Suuria tunteita siis luvassa”, Anni Hautala sanoo.

Rohkaisen ihmisiä hakemaan ohjelmaan mukaan, sillä elämä on liian lyhyt sen miettimiselle, että pitäisikö joskus selvittää missä se ihminen on tai kuka se ihminen olikaan. Nyt siihen on mahdollisuus! Me lähdetään mukaan, autetaan ja viedään, saatetaan koko ajan. Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen!” Hautala rohkaisee.

Voit hakea mukaan ohjelmaan täältä

Ohjelman aloitusajankohta Nelosella tiedotetaan myöhemmin

News / Ajankohtaista

bottom of page