top of page

Suomen huutokauppakeisari rikkoi katsojaennätykset - ohjelma tavoitti 1,1 miljoonaa suomalaista!

Tiistaina 12.4. nähty Suomen huutokauppakeisarin neljännen tuotantokauden jakso tavoitti 1,1 miljoonaa suomalaista. Jakson keskikatsojamäärä oli 762 000. Jakson saavuttamat katsojaluvut rikkoivat ohjelman kaikki aiemmat katsojalukuennätykset.

Suomen huutokauppakeisari -ohjelmassa Aki ja Heli Palsanmäki pyörittävät Akin suvussa jo 25 vuotta ollutta huutokauppaa Hirvaskankaalla Jyväskylän pohjoispuolella. Suomen huutokauppakeisarissa seurataan huutokaupan arkea sekä kiinnostavien tavaroiden matkaa myyjiltä huutokaupan kautta uusille omistajille. Mukana apuna häärii Markku. Ohjelman uudemmilla tuotantokausilla Aki ja Heli ostavat mielenkiintoisia esineitä myös julkisuuden henkilöiltä. Viime tiistain jaksossa huutokauppakeisaripariskunta teki kauppaa muusikko Janne Tulkin kanssa.

Suomen huutokauppakeisarin uudet neljännen tuotantokauden jaksot Nelosella tiistaisin kello 21.00

Uuden, viidennen tuotantokauden kuvaukset käynnistyvät huhtikuussa

News / Ajankohtaista

bottom of page