top of page

Hyvät kaupat ja Poliisit - kotihälytys avaavat Aito Median huhtikuun!

Aito Median huhtikuu alkaa vahvalla ohjelmakattauksella. Maanantaina 11.4. ruutuun palaa uusin jaksoin katsojien kestosuosikkina pysyttelevä Poliisit - kotihälytys -sarja. Lauantaina 16.4. alkaa puolestaan upouusi, hersyvän hauska Hyvät kaupat -ohjelma. Molemmat ohjelmista esitetään Nelosella.

Poliisit - kotihälytys -sarjassa päästään seuraamaan niitä asiakaskohtaamisia, joita ei Poliisit-sarjassa nähdä. Sarjassa kuvatut tapaukset pohjautuvat tositapahtumiin, mutta yksityiskohtia on muutettu asianomaisten suojelemiseksi. Tilanteet ovat tositapahtumien pohjalta näyteltyjä ja näyttelijät esittävät rikoksista epäiltyjä sekä asianomaisia. Uusissa jaksoissa Poliisit-sarjasta tutut poliisipartiot Vantaalta, Porista, Lahdesta ja Oulusta tuovat tositapahtumat ruutuihin.

Hyvät kaupat -ohjelma marssittaa ruutuun maan mainioimmat kauppamiehet Jethro Rostedtin, Suomen huutokauppakeisarinakin tunnetun Aki Palsanmäen sekä Janne Katajan. Humoristisessa ja hyväntuulisessa koko perheen ohjelmassa supliikkimiehet ostavat kiinnostavia esineitä tavallisilta kansalaisilta sekä kauppiailta ympäri Suomen. Myyjät saapuvat niin ostajien kuin studioyleisön eteen ja kaupat tehdään heti paikan päällä.

Poliisit -kotihälytys Nelosella uusin jaksoin 11.4. alkaen maanantaisin kello 22.00.

Hyvät kaupat Nelosella 16.4. alkaen lauantaisin kello 20.00.

News / Ajankohtaista

bottom of page