top of page

Suomen ihanimmat häät Avalla 15.3. alkaen!

Kenen rakkaustarina on koskettavin? Kuka järjestää Suomen parhaat häät? Suomen ihanimpia häitä etsitään juontaja Tuija Pehkosen johdolla Avalla 15.3. alkaen tiistaisin kello 20.00.

Suomen ihanimmat häät -ohjelman jokaisessa jaksossa nähdään yhden pariskunnan rakkaustarina, häävalmistelut ja kohokohtana hääjuhla. Morsianraati katsoo ja arvioi häät. Kauden lopuksi valitaan morsiamien äänestämänä Suomen parhaat häät.

Yksissä häissä valssataan perinteitä kunnioittaen, toisissa polvi nousee popin tahtiin. Suomalaiset häät noudattavat samantyyppistä kaavaa, mutta jokainen juhla on yksilöllinen kokonaisuutensa, jossa hääparien persoonallisuudet tulevat hyvin esille. Morsiusraadissa jokaisen häihin ja järjestelyihin puututaan ja makuasioista kiistellään avoimesti. Morsiusraatia luotsaa Tuija Pehkonen.

Suomen ihanimmat häät Avalla 15.3. alkaen tiistaisin kello 20.00.

Ohjelman nettisivut löydät täältä

News / Ajankohtaista

bottom of page