Au pairit Australiassa alkaa Yle TV2:ssa 14.3. - aurinkoa, surffailua, ihastumisia ja vaippapyykkiä luvassa!

Suuren suosion saavuttanut Au pairit -sarja jatkuu. Tällä tuotantokaudella unelmia etsitään Australiassa. Sarja julkaistaan kokonaisuudessaan Yle Areenassa 9.3. ja nähdään Yle TV2:ssa 14.3. alkaen.

 

Matkaan lähtee neljä seikkailunhaluista nuorta. Isabella, Henrietta, Susa ja Juho pakkaavat laukkunsa ja lähtevät koettamaan, miltä elämä toisella puolen maapalloa maistuu. Onko elämä yhtä auringonpaistetta ja surffailua vai matelevatko päivät tiukan isäntäperheen valvovan silmän alla vaippapyykkiä pesten?

 

Jeesus-faniksi itseään kutsuva Isabella saa lohtua ja voimaa uskosta. Australiassa hän haluaa päästä käymään hänelle tärkeässä Hillsong Churchissa ja kasvaa uskossaan. Sarjan ensimmäinen miespuolinen au pair on Juho. Nuori mies suhtautuu elämään rennosti ja saa huolehdittavakseen yksinhuoltajaäidin teini-ikäisen tyttären. Susa on Lappeenrannasta kotoisin oleva miesten hurmaaja, joka odottaa saavansa miesten päät kääntymään myös pallon toisella puoliskolla. Hauska ja räväkkä Henrietta on jo tottunut kotimaassa itsenäiseen elämään ja nauttii suuresti bilettämisestä. Kuinka Australiassa käy, kun vapaana yössä liitänyt Henrietta joutuu opettelemaan vastuuta au pair -perheessä?

 

Au pairit Australiassa -sarja julkaistaan kokonaisuudessaan Yle Areenassa 9.3.

Ohjelma Yle TV2:ssa 14.3. alkaen maanantaisin kello 20.30.

 

Ohjelman nettisivut löydät täältä

 

 

 

Please reload

News / Ajankohtaista

Please reload

Please reload

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI