top of page

Ensimmäinen yhteinen ohjelma: Jethro Rostedt, Aki Palsanmäki ja Janne Kataja hierovat kauppoja Hyvät


Myyntimies Jethro Rostedt, Suomen huutokauppakeisari Aki Palsanmäki ja näyttelijä, kauppamies Janne Kataja kilvoittelevat hyvistä kaupoista ensimmäisessä yhteisessä ohjelmassaan. Hyvät kaupat -sarjassa supliikkimiehet ostavat kiinnostavia esineitä tavallisilta kansalaisilta ja kauppiailta ympäri Suomen. Myyjät pääsevät kolmikon eteen tv-studioon ja kaupat tehdään siinä ja heti!

Humoristinen ja hyväntuulinen koko perheen ohjelma Hyvät kaupat alkaa Nelosella keväällä 2016. Kuvaukset käynnistyvät tammikuussa, ja studioyleisön eteen etsitään nyt mielenkiintoisia myyjiä tavaroineen. Kaupan voi olla oikeastaan kaikkea maan ja taivaan väliltä.

“Erikoisinta, mitä mä oon ostanut, on biomajat ja lehmät... Kissan ja koiran harjoja! Mulla on niitä monta sataa kappaletta. Ja hei! Oon mä ostanut noita italialaisia, neonvärisiä alushousujakin tuhat kappaletta”, kertaa Janne Kataja aiempia hankintojaan.

Kaupittelemaan voi tulla vaikkapa mummon vanhaa Arabia-astiastoa, panssarivaunua, perämoottorikokoelmaa, Xbox-pelikonetta tai tädin piisamiturkkia. Erityisen kiinnostuneita herrat ovat tuotteista, joilla on mielenkiintoinen tarina. Kaupat tehdään paikan päällä heti, ja aina joku nappaa ne hyvät kaupat.

“Veikkaan, että Jannen kanssa välillä menee kaikki ihan läskiksi, mutta Jethro on kyllä aika tiukka kaveri. Sen kanssa vois pian tulla jotakin kismaakin jossain vaiheessa”, Palsanmäki pohtii ja tituleeraa uutta ohjelmaa leikkimielisesti The Pullukat Show -nimellä.

“Mä oon kiinnostunut kaikesta, jonka voi nopeesti monistaa lisärahaksi“, laukoo Rostedt.

Hyvät kaupat alkaa Nelosen viikonlopuissa huhtikuussa 2016.

Studioyleisöön ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostitse osoitteella yleiso@aitomedia.fi.

News / Ajankohtaista

bottom of page