top of page

Aito Median sarjat ovat tulevaisuudessa digitaalisia kokonaisuuksia


Sanna Ignatius on nimitetty Aito Median viestintä- ja markkinointipäälliköksi.

Televisiosarjat elävät tarinoista ja niiden ympärille syntyvistä ilmiöistä. Menestyksekkäistä fakta- ja reality-sarjoista tunnettu tuotantoyhtiö Aito Media alkaa rakentaa sarjoistaan yhä vahvemmin kokonaisuuksia, joissa vuorovaikutus digitaalisissa kanavissa on osa sarjan konseptia, tuotantoa ja katsomiskokemusta.

Aito Media mullistaa ohjelmatuotantoprosessinsa tuomalla digitaalisten ilmiöiden rakentamisen osaksi sarjojen konseptia. Samalla tuotantoyhtiö vahvistaa digitaalista ja sosiaalisen median osaamistaan, kun FM Sanna Ignatius siirtyy tuotantoyhtiön viestintä- ja markkinointipäälliköksi Nelonen Median palveluksesta.

”Ignatiuksen tehtävänä on paketoida tuotantojamme valmiiksi kokonaisuuksiksi, joissamarkkinointi- ja viestintäkulmat ovat jo sisäänrakennettuina. Ignatius tulee olemaan mukana myös Aito Median tuotekehityksessä tuomalla ohjelmaformaattien suunnitteluun oman viestinnällisen näkemyksensä”, kertoo Aito Median toimitusjohtaja Ilkka Hynninen.

Ignatiuksella on pitkä kokemus media-alan viestinnästä ja markkinoinnista. Ennen Aito Medialle siirtymistään Ignatius työskenteli kymmenen vuotta Nelonen Mediassa. Ignatiuksen vahvuuksia ovat erityisesti ohjelmailmiöiden rakentaminen, sosiaalisen median kanavien hyödyntäminen ohjelmamarkkinoinnissa sekä kattavat kontaktit suomalaiseen lehdistöön ja muihin media-alan toimijoihin.

”Kilpailu katsojista käy kiivaana, eikä laadukas ohjelma yksistään enää tulevaisuudessa riitä. Ohjelmasisällöt tulee rakentaa siten, että ne sisältävät kiinnostavia puheenaiheita ja toimivat myös muilla jakelualustoilla lineaarisen television lisäksi. Ohjelman on oltava ajassa ja hetkessä kiinni ja keskusteltava katsojan kanssa. Muun muassa sosiaalisen median eri kanavilla tätä dialogia on mahdollista käydä”, Ignatius toteaa.

Aito Median tunnetuimpia sarjoja ovat Suomen huutokauppakeisari, Poliisit, Ville Haapasalon matkailusarjat, Toisenlaiset äidit sekä Martina ja hengenpelastajat. Aito Median ohjelmia on nähty 40 maassa sekä formaatteina että valmiina ohjelmina. Suomen suurimpiin tuotantoyhtiöihin kuuluvan Aito Media Groupin liikevaihto on kasvanut tasaisesti perustamisvuodesta lähtien ja on kuluvana tilikautena noin 11 miljoonaa euroa.

News / Ajankohtaista

bottom of page