top of page

Totuuden treffit – kun salaisuudet paljastuvat


Netti on pullollaan feikkejä deittejä ja keinotekoisia ihmisiä. Torstaina 12.11. Yle TV2:ssa alkaa tunteellinen kapina, jossa rakkauden etsijät haastetaan avoimuuteen ja rehellisyyteen. Totuuden treffit -sarjan jokaisen jakson alussa esitellään toisilleen kaksi ihmistä. Päivän aikana kumpikin järjestää toiselle kolmet treffit, joilla paljastaa itsestään yhden salaisuuden, jota ei yleensä ensitreffeillä kertoisi. Salaisuudet ovat tärkeitä asioita, paikkoja tai tapahtumia, jotka ovat muovanneet ihmisestä sellaisen kuin hän on. Miten nuorena sairastettu syöpä vaikuttaa edelleen sinkun elämään? Kuinka koulukiusaaminen heijastuu parisuhteeseen? Entä kuinka epävarmuus omasta ulkonäöstä tai epäily lapsettomuudesta vaikuttavat käsitykseen toisesta? Jokainen salaisuus joko yhdistää tai erottaa paria. Päivän päätyttyä kummankin on tehtävä päätös, haluaako jatkaa toiseen tutustumista. Ovatko asenteet ja ennakkoluulot muuttuneet? "Sarja ei anna mahdollisuutta piiloutua" Totuuden treffit on ohjelma, jossa päästään ihmisten iholle ja kiinni elämän isoihin tapahtumiin - syvälle tarinoihin, joita meiltä kaikilta löytyy. ”Sarjan lähestymistapa ei anna mahdollisuutta piiloutua, vaan tarjoaa tilaisuuden avata itseään ensitreffeille poikkeuksellisella syvyydellä. Valmiissa lopputuloksessa ihmiset nähdään sellaisina kuin he todella ovat, ja avoimuus ja kohtaaminen parin välillä on aitoa“, kertoo sarjan ohjaaja Anna Taipale. Jokaisessa tarinassa on klassisen rakkaustarinan elementit - kaihoa ja toivoa - sekä aidon läsnäolon kuuntelemisen tunnelma kahden ihmisen välillä, unohtamatta kuitenkaan ensimmäisiin treffeihin liittyvää kutkuttavaa jännitystä. Ohjelmassa mukana ollut Hanna tiivistää tuntemuksensa kuvausten jälkeen seuraavasti: ”Tämän päivän jälkeen uskon siihen, että on olemassa ihanaa rakkautta, mutta se on myös itsestä tosi paljon kiinni, että on valmis antautumaan sille. Olen hirveän otettu siitä, että alun perin tuntematon ihminen osasi jakaa itsestään sellaisia asioita, jotka voivat olla hyvinkin kivuliaita. Lopputulemana tästä on jäänyt itselle käteen paljon enemmänkin, kuin ihanaan ihmiseen tutustuminen.” Totuuden treffit nähdään torstaisin alkaen 12.11. klo 20.00 Yle TV2:ssa. Viisi ensimmäistä jaksoa julkaistaan Yle Areenassa sarjan alkaessa.

Sarjan Ylelle tuottaa Aito Media.

News / Ajankohtaista

bottom of page