Martina ja Hengenpelastajat 2 alkaa Jimillä tänään

 

Martina ja hengenpelastajat -sarjan uusi kausi alkaa tänään. Mukana tällä kaudella ovat myös Hunks-tanssijat Jucci ja Kimmo.

 

Martina Aitolehden tiukassa ohjauksessa hengenpelastajan tittelistä kilpailevat: Amanda Harkimo (Viidakon tähtöset -voittaja, BB), Suvi Pitkänen (Äitien sota), Rosanna Kulju (Miss Helsinki 2015), Rita Niemi-Manninen (Temptation Island Suomi), Janita Lukkarinen (Temptation Island Suomi, BB), Belinda Heinonen (twerkkauksen SM), Jasmin Voutilainen (Salkkarit-leffatähti), Kristina Karjalainen (hallitseva Miss Viro), Evelina Lorek (PT ja Dancing on Ice -tähtivalmentaja) ja Melissa Roos (Miss Peppu).

 

Sarja esitetään Jimillä torstaisin kello 21.

 

 

 

Please reload

News / Ajankohtaista

Please reload

Please reload

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI