FI

  POLIISIT            

Poliisit-sarjaa on tehty jo 500 jaksoa! Tämän kunniaksi Poliisien 13. kaudella esitetään poikkeuksellisen tunteellinen erikoisjakso. Jaksossa palataan ajassa taaksepäin, ja pääsemme tapaamaan sarjan aikaisemmilla kausilla olleita poliiseja ja partioita. Jaksossa syvennytään kaikkein mieleenpainuvimpien tehtävien kautta poliisin kokemiin ääripäiden tunteisiin. Missä tilanteessa poliisit itkevät? Milloin poliisin pokka pettää? Miltä tuntuu poliisin näkökulmasta turvattomuus, hämmennys, suru, kiitollisuus tai ylpeys?

 

Uuden kauden ensimmäisessä jaksossa seuraamme poliisin työtä koronarajoitusten vallitessa ja Uudenmaan rajan ollessa suljettu. Vaikka kadut ammottivat tyhjyyttään, eivät poikkeusolot ja rajoitukset vähentäneet poliisin työtehtäviä. Huumausaineisiin liittyvät tehtävät, itsetuhoiset ja kotikeikat näkyvät poliisin jokaisessa työvuorossa. Ohjelmassa partiot avaavat ajatuksia työstään ja kokemuksistaan, sekä yhteiskunnan tilanteesta. Haastavan työn ja vallitsevan maailmantilanteen keskellä partioilla riittää myös huumoria.

Poliisit -ohjelman uusi tuotantokausi jatkuu tunnin mittaisin jaksoin. Jaksoissa seuraamme poliisin työvuorojen tapahtumia kolmen eri partion mukana. Poliisien kanssa matkataan halki Suomen, aina Etelä-Suomesta Inarijärvelle. Mukana on seitsemän partiota – ja tietenkin poliisikoira sekä poliisihevoset. 

Tulevalla kaudella mukana nähdään tuttuja kasvoja, kun Kouvolassa partioidaan Tiina Ahtiaisen ja Petri Karosen mukana, Hyvinkäällä Miika Peltoniemen ja Jouni Järvisen matkassa ja Oulusta mukana ovat Kalle Luukkonen ja Sauli Ylikulju sekä poliisikoira Jussi. Uusia kasvoja ohjelmassa nähdään, kun Helsingistä tuttu Nico van Ooik saa mukaansa Nicklas Borodulinin, tällä kertaa maijaan ja Helsingin ratsupoliisissa nähdään Jenni Ahomäen rinnalla Juha Paananen. Uusina partioina ohjelmassa nähdään Raaseporin Johanna Lindroos ja Rikard Lindroos sekä Inarijärven venepartio Janne Kaikkonen ja Jari Autti. Sarjan kertojana toimii tuttuun tapaa Eero Tuominen, joka on aiemmilta kausilta tuttu Turun partion toinen osapuoli. 


Poliisit 13. kauden kaikki jaksot nyt Ruudussa

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI