FI

  POLIISIT            

Poliisit on dokumentaarinen sarja, jossa seurataan poliisipartion työtä. Sarjassa pureudutaan poliisien maailmaan ja siihen, miten yhteiskunnan tila ja tehdyt päätökset näkyvät poliisin arjessa. Kussakin jaksossa seurataan yhden yön tapahtumia kolmen eri partion mukana. Poliisien kanssa matkataan läpi Suomen, sillä mukana on kaikkiaan yhdeksän partiota – lisäksi poliisikoiria ja -hevosia. Sarjan 12. tuotantokausi Poliisit 2020 kuvattiin kesällä 2019. 

 

Sarjan tuoreimmalla kaudella päästään syvälle poliisien ajatuksiin ja työhön. Poliisit avaavat omia kokemuksiaan ja tuntemuksiaan poliisina toimimisesta ja vastaan tulleista keikoista. Kausi on myös aiempaa yhteiskunnallisempi, ja laajempaa perspektiiviä keikkoihin antavat tilastot. Itsetuhoisten suuri määrä, pahoinpitelyt, huumausaineisiin liittyvät tehtävät ja nuorten pahoinvointi näkyy jokaisessa työvuorossa. Sarjassa pureudutaan entistä syvemmälle poliisien maailmaan ja siihen, miten yhteiskunnan tila ja tehdyt päätökset näkyvät poliisin työssä.


Sarjan 12. kaudella Helsingistä ovat mukana tutut Sebastian Söderholm ja Anders SödermannSami ”TP” Talonpoika ja hänen uusi partiokaverinsa Anssi Ahonen, ratsupoliisit Jenni Ahomäki ja Sampsa ”Jeppe” Aukio sekä moottoripyöräpoliisit Nico van Ooik ja Markku Kekkonen. Kouvolassa partioivat Tiina Ahtiainen ja Petri Karonen ja Hämeenlinnassa Jari Saario ja Jussi Reunanen. Hyvinkäällä nähdään Miikka Peltoniemi ja Jouni Järvinen ja Joensuussa Jari Ruotsalainen ja Mikko Jaatinen. Oulusta mukana ovat Kalle Luukkonen ja Sauli Ylikulju koiriensa Horkan ja Jussin kanssa. Horkka pääsee sarjassa ansaitusti eläkkeelle, ja pääsemme näkemään Horkan oppipojan Jussin ensiaskelia poliisikoirana.  Sarjan voice overina toimii edelliskauden tapaan Eero Tuominen, joka on aiemmilta kausilta tuttu Turun partion toinen osapuoli.

Poliisit 2020 kaikki jaksot nyt Ruudussa.

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI