top of page

FI

Paimelan autoparoni

  PAIMELAN AUTOPARONI  

Paimelan autoparoni -sarjassa kurkistetaan värikkään perheyrityksen arkeen.  Jokaisessa jaksossa keskitytään yhteen suureen jenkkiautoprojektiin. Auto ostetaan huonokuntoisena, mekaanikot tekevät parhaansa ja jakson lopussa nähdään, saako Paroni myytyä auton eteenpäin voitolla vai ei.

 

Tämän lisäksi jokaisessa jaksossa tavataan julkisuudesta tuttu henkilö, jonka kanssa Paroni vääntää kauppaa tavalla tai toisella. Mukana ovat mm. Marita TaavitsainenAntti ReiniSinuhe WallinheimoJani Wickholm ja Henri Alen.

Reijo ”Paroni” Valkama toimii autokaupan johtajana ja hoitaa työnsä pohjanmaalaisella vaatimattomuudella. Hän ostaa ja myy autot ja siinä sivussa toimii naljailevana esimiehenä korjaamolla sekä rakastavana perheenisänä kotona.

 

Reijon vaimo ”Paronitar” Janika vastaa autokaupan paperitöistä ja perheyrityksen nuorin työntekijä 11-vuotias poika Jarekin on päättänyt seurata isänsä jalanjäljissä autokauppiaan uralle. Autokaupan pitäessä Reijon kiireisenä kellon ympäri uhkaavat kotityöt jäädä Janikan harteille. Perhearjen ja yhteisen firman pyörityksen sekoitus aiheuttaakin usein kitkaa pariskunnan välille.


Korjaamolta löytyvät yrityksen persoonalliset mekaanikot. Työ on likaista ja raskasta, eikä mekaanikkojen kielenkäyttö poikkea linjasta vaan asiat sanotaan suoraan ja tunteella!

Paimelan autoparoni nähtiin MTV3:lla syksyllä 2017.

bottom of page