FI

 OLET MITÄ SYÖT  

Olet mitä syöt -ohjelmassa nähdään kymmenen erilaista kamppailua epäterveellisiä elämäntapoja vastaan ja hyvinvoinnin puolesta. Osallistujien elämäntapamuutos toteutetaan kahdeksassa viikossa napakan ja asiantuntevan hyvinvointilääkäri Pippa Laukan luotsaamana.

Uudelle kaudelle osallistuu kymmenen julkisuudesta tuttua rohkeaa suomalaista, joiden matka terveyteen ja taistelu ylipainoa vastaan on erilainen, henkilökohtainen ja koskettava. Ohjelman myötä pysyvää hyvinvointia lähtevät tavoittelemaan laulaja Meiju Suvas, näyttelijä Mikko Töyssy, toimittaja Ina Mikkola, näyttelijä ja stand-up koomikko Riku Suokas, matkabloggaaja Veera Bianca, kirkkoherra Kari Kanala, entinen pornotähti Henry Saari, mediapersoona Wallu Valpio, näyttelijä Oskari Katajisto ja kiinteistövälittäjä Kaisa Liski.

Ohjelman keskiössä on ruoka, mutta ruokavalion rinnalla kulkevat liikunta sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi - kuten lepo, palautuminen ja henkinen hyvinvointi. Avuksi elämänmuutokseen otetaan mukaan myös tuorein tieto ja tekniikka, joka paljastaa piilevät syyt painon takana ja varmistaa sen, etteivät osallistujat pysty luistamaan treeniohjelmistaan. 

Olet mitä syöt keskiviikkoisin klo 20 MTV3 -kanavalla ja mtv-palvelussa.

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI