top of page

FI

Markku hoitaa

  MARKKU HOITAA  

Markku Saukko tunnetaan Huutokauppakeisarin neuvokkaana apurina. Hirvaskankaan MacGyverin käsissä saavat uuden elämän rikkoutuneet esineet ja laitteet, ja Design by Markku –tuotteet alkavat olla huutokaupassa jo käsite, mutta myös pihatyöt ja remontit sujuvat Markulta kädenkäänteessä.

 

Markku saa reissuilleen avuksi Timon, jolla on vankka kokemus sekä remonteista että töiden johtamisesta. Kun Markku tyypilliseen tapaansa hairahtuu hassuttelemaan tai innostuu epäolennaisuuksista, saattelee Timo työnteon jälkeen oikeille laduille.

 

Tulevalla kaudella Markku ja Timo pääsevät mitä erilaisempien tehtävien pariin, kuten lastenhuoneen remontointiin, kauneussalongin pitämiseen ja keppihevosten ompeluun. Jokaisessa jaksossa yksi kohteista on julkisuudesta tutun henkilön kummikohde. Millaista apua Sinuhe Wallinheimo, Katriina Honkanen, Irina ja Vertti Harjuniemi haluavat Markun ja Timon avustuksella antaa? Jokaiseen reissupäivään mahtuu markkumaisia kommelluksia, ilon ja onnen hetkiä sekä ikimuistoisia kohtaamisia.

Markku hoitaa -sarja esitettiin Nelosella keväällä 2019.

bottom of page