top of page

FI

lisaa_loylya_kausi_1_jakso_3_pia_nykanen

  LISÄÄ LÖYLYÄ, HJALLIS JA JETHRO   

Lisää Löylyä, Hjallis ja Jethro on viihteellinen keskusteluohjelma, jota houstaavat ystävykset Hjallis Harkimo ja Jethro Rostedt. Kaksikolla on ollut tapana saunoa yhdessä joka viikko, mutta nyt Hjalliksen kotisaunan lauteille kutsutaan muitakin. 

 

Jokaisessa jaksossa parivaljakko kokkaa ja järjestää kesäistä tekemistä kahdelle julkisuudesta tunnetulle tähtivieraalle. Vieraiden kanssa käydään muun muassa sienessä, kalastetaan ja nikkaroidaan linnunpönttöjä, ja kysytään juuri ne kysymykset joihin olet aina halunnut saada vastauksen. Suomalaistähtien joukossa nähdään muun muassa kohujen ja lööppien myrskynsilmään joutuneet Katri Kulmuni, Danny, Pia NykänenTiina Jylhä ja Toni Nieminen. 

 

Isäntien epäonnisten venekauppojen marinoima ystävyys on kestänyt tyynet ja myrskyt, mutta silti kaksikon eripuralta ei ohjelmassa vältytä. Mistä Hjallis tänään suuttuu? Miten Jethron puujalkavitsit toimivat? Onko ok puhua tunteista, ja kiinnostaako Hjallista parisuhdeasiat? Illan kruunaa perinteinen tikkakisa, jonka Hjallis kiihkeästi haluaa voittaa, Jethron toimiessa kirjurina. Sen jälkeen saunotaan ja heitetään Lisää Löylyä!

 

Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro esitettiin Nelosella alkusyksystä 2020.
 

bottom of page