top of page

FI

LÄTKÄ LOVE: Alina Voronkova ja Joonas Hu

  LÄTKÄ LOVE   

Lätkä Love on uusi dokumentaarinen sarja, jossa nähdään kuuden eri puolilla maailmaa elävän ammattikiekkoilijan puolison elämää, yhden kiekkokauden ajan. Kamera seuraa naisten ja heidän perheidensä arkea lähietäisyydeltä Sveitsissä, Yhdysvalloissa, Japanissa, Unkarissa ja Suomessa. Sarjan juontaa kenties Suomen kuuluisin kiekkovaimo Sirpa Selänne.

Ohjelma paljastaa, kuinka kiireistä missiarkea elävä Miss Suomi Alina Voronkova selviää etäsuhteen tuomasta ikävästä, kun poikaystävä Joonas Hurri kiekkoilee kaukana Japanissa ja parin edellisestä tapaamisesta on kulunut jo kuukausia. Sveitsin Davosiin kotiutunut Karoliina Lindgren sen sijaan elää suurperheen arkea neljän lapsen ja puolisonsa Perttu Lindgrenin kanssa. Oman uransa vuoksi Helsingissä asuva aitajuoksija Lotta Harala koettaa löytää yhteistä aikaa Latvian Riikassa kiekkoilevan puolisonsa Matias Myttysen kanssa. 

 

Miia Säilä on luopunut arjestaan Suomessa ja matkustanut Yhdysvaltoihin, Teksasin San Antonioon tukeakseen miestään Ville Hussoa, jonka unelma pelipaikasta NHL:ssä ei ole vielä toteutunut.  Maapallon toisella laidalla, Japanin Nikkossa, entinen beachvolley-ammattilainen Emilia Nyström totuttelee vauva-arkeen ja yksinäisyyteen puolison Ari-Pekka Siekkisen valmentaessa paikallista joukkuetta. Jonna Koskiranta on muuttanut miehensä Tero Koskirannan kanssa jääkiekon vuoksi lukuisia kertoja ja tällä kaudella perhe asuu Unkarissa. Kahden lapsen kotiäiti Jonna taiteilee lasten sopeutusmisvaikeuksien ja oman urapohdinnan ristiaallokossa. 

 

Osalle naisista etäsuhteessa eläminen tuo omat vaikeutensa, kun taas osalle tasapainoisen perhe-elämän ylläpito ja sopeutuminen kotiympäristön vaihtuessa luo omat haasteensa. Kuinka sarjan naiset yhdistävät kotiäitiyden ja oman uran, kun asuinpaikan määrittää miehen työpaikka? Entä kuinka rakkaus kestää ja miten perhearki järkkyy kun vaarana on potkut ja muutto toiseen maahan? Onko elämä pelkkää luopumista vai sittenkin upea mahdollisuus nähdä maailmaa? 

Lätkä Love esitettiin TV5:llä ja Dplay:ssä syksyllä 2019.

bottom of page