top of page

FI

koskinen_S1_eps_10_turkka_mastomaki_maria_ylipaa_eero_aho_01_photo_eveliina_laitanen (1).j

  KOSKINEN             

Koskinen-sarjassa seurataan komisario Sakari Koskista (Eero Aho) ja hänen tiimiään Tampereen poliisin väkivaltaisten rikosten yksikössä, jossa selvitetään henkirikoksia. Yksikkö on erittäin kiireinen, henkilöstömäärä on vähäinen ja sillä ei ole tarpeeksi resursseja. Monenkirjavaan tiimiin kuuluu Lundelin (Maria Ylipää), alkoholista lääkkeen stressiin löytänyt kolmen lapsen äiti, Tinderiä ahkerasti kuluttava Pekki (Turkka Mastomäki) ja intohimoinen jalkapallon ystävä Kaatio (Jon-Jon Geitel).

Koskinen ja tiimi kohtaavat kauden aikana sarjamurhaajan, raitiovaunukeskuksessa useita lyhyen ajan sisään tapahtuvia kuolemantapauksia, väkivaltaisen jalokiviryöstön, sairaalan suljetulla osastolle sijoittuvan murhasarjan, tuhopolton ja huumehuuruisia henkirikoksia.

 

Koskinen todistaa työssään väkivaltaa ja raakoja rikoksia, minkä vuoksi hän joutuukin käymään sisäistä kamppailua ja etsimään tasapainoa myös omassa elämässään. Koskisen pojan Antin (Samuel Kujala) itsenäistyminen ja katkeamaan päässyt yhteys vaimon Raijan (Petra Karjalainen) kanssa aiheuttaa ahdistusta työnarkomaanille, jota ajaa eteenpäin tinkimätön oikeuden ja oikeassa olemisen tarve. Sarja perustuu Seppo Jokisen dekkarikirjasarjaan Komisario Koskinen.

Päärooleissa: Eero Aho, Maria Ylipää, Turkka Masomäki ja Jon-Jon Geitel

Käsikirjoitus: Riku Suokas, Heikki Syrjä

Ohjaus: Lauri Nurkse (pääohjaaja), Riku Suokas

Tuottaja: Erna Aalto

Vastaava tuottaja: Ella Piesala, Eero Hietala, Ilkka Hynninen

bottom of page