top of page

FI

Haapasalo goes lomalle

  HAAPASALO GOES LOMALLE  

Ville Haapasalo päättää viimein lähteä lomalle tehtyään tauotta kaksikymmentä vuotta työtä. Kohdekin on selvä: Karibian paratiisisaaret. Luvassa on valkoista hiekkaa silmän kantamattomiin, turkoosia vettä, sikareita ja rommia. 

 

Omanlaistaan lomaa etsiessään Ville matkaa saarelta toiselle löytäen uusia maailmoja ja tutustuen huikeisiin ihmisiin. Haapasalo päätyy jännittäviin seikkailuihin, odottamattomiin juhliin ja mitä hämmästyttävimmän luonnon keskelle.

 

Seikkailu alkaa Kuubasta, muutoksessa olevasta hurmaavasta saaresta jossa Ville tutustuu niin maaseutuun kuin Havannan kaupungin sykkeeseen. Sieltä matka jatkuu Caymanin trooppiseen ilmastoon, verokeinottelusta tunnetulle paratiisisaarelle. Saarihyppy itään paljastaa taas täysin erilaisen Karibian: Jamaikan rastafareineen ja dancehall-juhlineen.

 

Siinä, missä Dominikaanisen tasavalla luonto ja historia kiehtovat, Puerto Ricon saari on kuin huvipuisto, josta ei vauhti eivätkä seikkailut lopu kesken. Barbadoksen leppoisten palmujen ja rantojen kautta Ville päättää lomansa Trinidadin ja Tobagon ikuisten karnevaalien saarille.

 

Haapasalo Goes lomalle -ohjelma esitettiin Nelosella keväällä 2016.

bottom of page