top of page

FI

.jpg

  AU PAIRIT UUDESSA-SEELANNISSA  

Au pairit -sarjan seitsemännellä kaudella au pairit suuntaavat kirjaimellisesti maailman toiselle laidalle, luonnonkauniiseen Uuteen-Seelantiin. 

 

Espoolainen 19-vuotias Ada on kasvanut isossa mormoniperheessä, mutta erosi kirkosta vuosi sitten. Sinkkuna viihtyvä Ada käy mielellään viihteellä, mutta haluaisi myös oppia vastuullisuutta ja itsenäistyä, sillä hän ei ole kotona tottunut tekemään juurikaan kotitöitä. Ada kokee jääneensä uskonnon vuoksi paitsi normaaleista teinihulinoista ja toivookin, että saisi Uudessa-Seelannissa viimeinkin otettua kiinni menetettyä nuoruuttaan.

 

Jyväskylässä asuva 20-vuotias Jussi on lupsakka ja diplomaattinen nuorimies, jolla on myös hajamielinen ja boheemi puoli. Siisteys ei ole Jussin vahvuus, vaikka yritteliäisyyttä ja oppimisen halua löytyykin. Huoltoasemalla työskentelevä Jussi harrastaa skeittausta ja haaveilee farmaseutin urasta. Ennen opintoja Jussi haluaa kuitenkin tehdä jotakin repäisevää, joten mikäpä olisi parempi veto kuin lähteä au pairiksi maailman toiselle puolelle. Suomeen Jussia jää kaipaamaan tyttöystävä Edith.

 

Puoliksi turkkilainen, Vantaalla asuva 18-vuotias Emel on joukon temperamenttipakkaus. Matkailualaa opiskeleva ja baristana työskentelevä Emel on ollut ennenkin au pairina ulkomailla, joten täysin ummikkona joukon nuorin ei reissuun lähde. Mutta miten suorapuheinen ja helposti hihansa polttava Emel pärjää uusien ihmisten kanssa kaukana kotoa? Myös Emeliä jää kotiin kaipaamaan poikaystävä Viki.

 

Kittilästä kotoisin oleva 20-vuotias Sini on omien sanojensa mukaan rauhallinen kotihiiri, jolla ei ole juurikaan kokemusta matkustelusta. Seurakunnassa työskentelevä Sini haluaa lisää kokemusta lapsista, sillä haaveena on luokanopettajan ammatti. Sini ei käytä lainkaan alkoholia, vaan vapaa-aika kuluu bujon ja Disney-elokuvien parissa. Sini on asunut koko ikänsä kahdestaan äitinsä kanssa.

 

Kuinka temperamenttinen Emel, hajamielinen Jussi, seikkailunhaluinen Ada ja tunnollinen Sini kotiutuvat maailman toiseen kolkkaan, Uuteen-Seelantiin? Miten paikalliset perheet ottavat vastaan suomalaiset au pairit, ja miten nelikko tulee keskenään juttuun? Entä mitä tapahtuu, kun sarjan viidenneltä, Au pairit Miamissa -kaudelta tuttu Jane palaa sekoittamaan pakkaa uudelle kaudelle?
 

Au pairit Uudessa-Seelannissa esitettiin Yle TV2:lla ja Yle Areenassa kesällä 2020. 

Ohjelman nettisivut löydät täältä

bottom of page