top of page

FI

Au pairit Miamissa

  AU PAIRIT MIAMISSA  

Au pairit -sarjan viidennellä kaudella lennetään iloiseen ja aurinkoiseen Miamiin, kaupunkiin, joka on värikäs sekoitus pilvenpiirtäjiä, kauniita ihmisiä, eläkeläisiä sekä latinokulttuuria. Matkaan lähtevät Jane, Joona, Matleena ja Neea, joista jokainen haluaa kokeilla uutta, omannäköistä elämää kaukana kotoa.

 

Joona on Kauhajoella vanhempiensa kanssa asuva maalaispoika, joka haluaa itsenäistyä ja lakata miettimistä, mitä muut hänestä ajattelevat. Hän odottaa innolla Miamin suvaitsevaa ilmapiiriä ja hyviä bileitä!

 

Jane on Seinäjoella asuva amerikkalaisen jalkapallon cheerleader-valmentaja – ja erittäin räiskyvä persoona, joka ei pelkää puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Hän odottaa au pair –ajasta tervetullutta irtiottoa kiireiseen arkeen – ja Suomeen.

 

Hämeenlinnasta kotoisin oleva Neea on nelikon järki ja omatunto. Hän on tunnollinen ja toimelias, mutta ei myöskään epäröi kertoa mielipiteitään tai puuttua epäkohtiin. Neea asuu poikaystävänsä kanssa ja usean kuukauden ero mietityttää häntä.

 

Lääkärin ammatista haaveileva Matleena on juuri eronnut poikaystävästään, mutta ei suinkaan aio jäädä suremaan vaan ottaa kaiken irti kuumasta Miamista! Lapsista Matleenalla ei ole juurikaan kokemusta, mikä aiheuttaa haasteita heti ensimetreillä.

 

Miten räiskyvä Jane, varautunut Joona, määrätietoinen Matleena ja tunnollinen Neea löytävät paikkansa Miamin auringon alla? Tulevalla kaudella selviää vievätkö rantaelämä, bileet ja uudet ihmiset mennessään vai keskittyvätkö au pairimme työhön, joka toi heidät kaupunkiin.

Au pairit Miamissa esitettiin Yle TV2:lla ja Yle Areenassa keväällä 2018.

Ohjelman nettisivut löydät täältä

bottom of page