top of page

FI

AP6_emma_termonen_Talvikki_eskola__amma_

  AU PAIRIT HAVAIJILLA   

Au pairit -sarjan kuudennella kaudella suunnataan eksoottiselle ja kuvankauniille Havaijin saarelle, joka on kiehtova sekoitus paratiisimaista luontoa ja suurkaupungin vilskettä. Matkaan lähtevät Annika, Amma, Emma ja Talvikki, sydämet avoinna uusille seikkailuille.

 

Tamperelainen Annika on porukan sähikäinen. Suorapuheinen ja tempperamenttinen Annika ei epäröi lausua mielipiteitään ääneen. Rikkinäisen lapsuuden elänyt rämäpää on aikuistunut varhain, mutta ei ole koskaan aiemmin matkustanut Suomen rajojen ulkopuolelle. Annika on sinkku ja rakastaa biletystä, mutta on tottunut hoitamaan lapsia eikä kavahda ajatusta perhearjen pyörittämisestä.

Amma opiskelee Tampereen Yliopistossa informaatiotutkimusta. Gradu odottaa tekijäänsä, mutta Amma haluaa aikalisän ennen aloilleen asettumista. Kirjastojen syövereissä iltahämäriin asti viihtyvää Ammaa huolettaa hiukan se, miten trooppinen aurinko sopii hän herkälle hipiälleen. Lastenhoitoa kypsä 23-vuotias ei kokemuksen puutteesta huolimatta pelkää.

Vantaalla vanhempiensa kanssa asuva suomenruotsalainen Emma saapuu Havaijille jälkijunassa ylioppilaskirjoitusten vuoksi. Juhlasuunnittelijan urasta haaveileva Emma odottaa innolla biletyksen täyteistä syksyä Havaijilla. Emma ei ole lainkaan varma, pitääkö hän lapsista, mutta suuntaa ennakkoluulottomasti kohti uusia seikkailuja. Ja niitä hänen tielleen totisesti tippuukin, alkumetreiltä lähtien.

Kiinasta vauvana adoptoitu Talvikki asuu vanhempiensa kanssa Helsingissä. Hän on kiltti ja tunnollinen, mutta epävarma siitä, mitä haluaisi elämässään tehdä.  Viime kevään ylioppilas toivookin, että Havaijilla vietetty aika kirkastaisi hänen tulevaisuudensuunnitelmiaan. Suomeen Talvikkia jää kaipaamaan poikaystävä Juho, ja pitkä ero jännittää molempia.
 

Kuinka tempperamenttinen Annika, akateeminen Amma, seikkailunhaluinen Emma ja tunnollinen Talvikki sopeutuvat maailman toiselle laidalle, Havaijin paratiisisaarelle? Miten paikalliset perheet ottavat vastaan pohjoiset tulokkaat? Entä miten tytöt tulevat toimeen keskenään?

Au pairit Havaijilla esitettiin Yle TV2:lla ja Yle Areenassa kesällä 2019. 

Ohjelman nettisivut löydät täältä

bottom of page