top of page

FI

Au pairit Australiassa

  AU PAIRIT AUSTRALIASSA   

Au pairien kolmannella tuotantokaudella unelmia etsitään Australiassa. Matkaan lähtee neljä seikkailunhaluista nuorta. Isabella, Henrietta, Susa ja Juho pakkaavat laukkunsa ja lähtevät koettamaan, miltä elämä toisella puolen maapalloa maistuu. Onko elämä yhtä auringonpaistetta ja surffailua vai matelevatko päivät tiukan isäntäperheen valvovan silmän alla vaippapyykkiä pesten?

 

Jeesus-faniksi itseään kutsuva Isabella saa lohtua ja voimaa uskosta. Australiassa hän haluaa päästä käymään hänelle tärkeässä Hillsong Churchissa ja kasvaa uskossaan. Sarjan ensimmäinen miespuolinen au pair on Juho. Nuori mies suhtautuu elämään rennosti ja saa huolehdittavakseen yksinhuoltajaäidin teini-ikäisen tyttären. Susa on Lappeenrannasta kotoisin oleva miesten hurmaaja, joka odottaa saavansa miesten päät kääntymään myös pallon toisella puoliskolla.

 

Hauska ja räväkkä Henrietta on jo tottunut kotimaassa itsenäiseen elämään ja nauttii suuresti bilettämisestä. Kuinka Australiassa käy, kun vapaana yössä liitänyt Henrietta joutuu opettelemaan vastuuta au pair -perheessä?

Au pairit Australiassa esitettiin Yle TV2:lla ja Yle Areenassa keväällä 2016.

Ohjelman nettisivut löydät täältä

bottom of page